Over mij

Lieve Muziekvrienden & vriendinnen,

Welkom op mijn website dj-diaz.nl !

Hier zul je alles vinden wat te maken heeft met mij en mijn show “ It’s all about the music ” dat iedere zondagavond van 20:00 tot 00:00 uur te beluisteren is op Music Power Radio !

2019, 2020 & 2021:

In mijn eerste 3 jaar voor MPR heette mijn show nog “ Let’s start the party “ en in deze show had ik diverse items zoals de Diaz Top 5, de verjaardagen & het spelletje “Wie ben ik ?”

De Diaz Top 5:
Wekelijks koos ik mijn favoriete Top 5 liedjes van een bepaalde artiest of genre.

In het Diaz Top 5 Archief kun je alles terugvinden en beluisteren wat de afgelopen 3 jaar voorbij is gekomen.

Wie ben ik ?:
In 2020 & 2021 had ik wekelijks het populaire spelletje “ Wie ben ik ? “
Hierin gingen we op zoek naar een Nederlandse of Buitenlandse artiest of TV Persoonlijkheid
Ieder uur kregen de mensen die meespeelden een muzikale hint, een lied wat een connectie had met de persoon die we zochten, en dat kon door middel van de artiest zijn of de titel van het lied.
Werd de persoon geraden na de 1e hint leverde dat 3 punten op, na de 2e hint 2 punten en na de 3e hint 1 punt.

In het Wie ben ik ? Archief vind je alle opgaves incl. het klassement, Finalisten, Finale-opgaves en winnaars van de seizoenen 2020 & 2021.

2022:

Na 3 jaar “ Let’s start the party “ vond ik het tijd voor een vernieuwing en dus ging ik op zoek naar een nieuwe naam en nieuwe items voor mijn show.

Na lang wikken en wegen werd de nieuwe shownaam “ It’s all about the music “
de Diaz Top 5, Wie ben ik ? & de verjaardagen werden vervangen door het bekendmaken van de Hit, Classic & Beatbuster voor de aansluitende week, de bekendmaking van de Artiest vd week, de Diaz Platenkoffer & het nieuwe spelletje “ Listen tot he music”

Na een aantal weken werd duidelijk dat het spelletje “ Listen tot he music “ niet echt aansloeg en te makkelijk was en heb ik dat vervangen door “Wie ben ik ? 2.0 “

De Diaz Platenkoffer:
In de laatste 11 weken van 2021 ben ik begonnen om iedere week een lied in de platenkoffer te stoppen die voor mij een speciale betekenis en/of herinnering heeft. Hier vertelde ik over en draaide vervolgens het betreffende nummer. Deze 11 liedjes was de start van de Diaz Platenkoffer.

In 2022 ben ik begonnen om iedere week iemand te bellen die een lied in de platenkoffer mocht stoppen, een plaat met speciale betekenis en/of herinnering.
Op deze manier ga ik op zoek naar speciale verhalen achter bepaalde liedjes en dat is voor iedereen anders en maakt het zo mooi & gevarieerd.

Maar als er een lied in de koffer gaat, moet er ook één uitgehaald worden.
En ook dit word bepaald door de beller die ik aan de lijn heb.

Op de Diaz Platenkoffer pagina kun je alles vinden over dit item.
De starterlijst, wat wekelijks in en uit de koffer is gegaan, hoelang de liedjes in de koffer hebben gezeten & wat de huidige inhoud van de Diaz Platenkoffer is.
Tevens kun je de liedjes die in de huidige koffer zitten ook beluisteren door ze aan te klikken.

Listen to the music:
Wekelijks deed ik het spelletje “ Listen tot he music ”
Hierin kreeg je een compilatie te horen van 10 liedjes en moest men de artiesten en Titels raden. Van deze 10  liedjes kreeg je maar 3 seconde per liedje te horen.

In het Listen to the music Archief kun je de compilaties bekijken en beluisteren en vind je het puntenklassement.

Wie ben ik ? 2.0:
Na listen to the music ben ik terug gevallen op het oude vertrouwde “Wie ben ik ?” echter heb ik hier een vernieuwde versie van gemaakt.

Wekelijks krijgen jullie van mij een SMS-code , we kennen allemaal wel de oude manier van SMSen op je telefoon, en die code staat voor een aantal letters.
Deze letters zijn door elkaar gehusseld en daar moet uiteindelijk een NL of BL artiest uit worden gemaakt. (Voor en achternaam)
Diegene die het het eerst raad krijgt 3 punten, de 2e krijgt 2 punten en de rest krijgt 1 punt.

In het Wie ben ik ? 2.0 Archief kun je alle opgaves en winnaars terugvinden.

Ik wens jullie allemaal veel plezier op deze site en ik hoor graag wat jullie ervan vinden !

Groet
Diaz

 

0%